top of page

Δραστηριότητες Οικοδόμησης Ομαδικού Πνεύματος


Δραστηριότητες Οικοδόμησης Ομαδικού Πνεύματος


Οι “Δραστηριότητες Οικοδόμησης Ομαδικού Πνεύματος” είναι ομαδικές δραστηριότητες που μπορούν να διαρκέσουν από αρκετές ώρες έως αρκετές ημέρες και αποσκοπούν στη δοκιμασία της ικανότητας μιας ομάδας συνεργατών να σχεδιάζουν και να εκτελούν επιχειρήσεις. Οι δραστηριότητες προσομοιάζουν τη πραγματικότητα διεθνών επιχειρήσεων ασφάλειας και θέτουν την εταιρική ομάδα σε ρόλο διαπραγματευτών κατάστασης ομηρίας και επαγγελματιών ασφαλείας. Τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας, επίλυσης συγκρούσεων και διαχείρισης της ομάδας, ενώ καλούνται να αλληλεπιδράσουν με ποικίλες εθνικότητες και ζητήματα!

Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά μερικά από τα σενάρια που οι συνεργάτες μου και εγώ μπορούμε να οργανώσουμε για να δοκιμάσουμε τις ικανότητες της ομάδας σας. Αυτά τα σενάρια μπορούν να συνδυαστούν και να επεκταθούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες κι απαιτήσεις σας!

  • Απαγωγή και Διαπραγματεύσεις Απελευθέρωσης: Διαπραγματευτείτε την επιστροφή μέλους της ομάδας σας, που έχει απαχθεί από εγκληματίες σε μια “υπό ανάπτυξη” χώρα.

  • Εξαγωγή ατόμου από εχθρικό περιβάλλον: Μέλος της ομάδας σας, έχει αποκοπεί σε μια υπερπόντια τοποθεσία και καταδιώκεται από διεφθαρμένους αξιωματούχους, μπορείτε να τους ανακτήσετε με ασφάλεια;

  • Συνοδεία Αυτοκινητομπής: Μπορείτε να συνοδεύσετε μια αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει επικίνδυνα εμπορευμάτα μέσω περιοχής στην οποία μένονται συγκρούσεις; Θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από ό, τι ακούγεται!

  • Σωματοφύλακες: Ως σωματοφύλακες, για να προσφέρετε επιτυχώς προσωπική προστασία, χρειάζεστε περισσότερο την ευφυΐα από ο`τι τη δύναμη... πρέπει να προστατεύσετε έναν πλούσιο VIP που έχει μια σειρά προσωπικών και επιχειρηματικών ζητημάτων…

Οι “Δραστηριότητες Οικοδόμησης Ομαδικού Πνεύματος” μπορούν να παρασχεθούν απομακρυσμένα μέσω συστημάτων τηλεδιάσκεψης, με προϋπόθεση την ύπαρξη σύνδεσης διαδικτύου υψηλής ταχύτητας ή με φυσική παρουσία.

Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τις απαιτήσεις σας, ώστε να συζητήσουμε για ένα πακέτο δραστηριοτήτων που να καλύπτει τις ανάγκες σας!



bottom of page