top of page

Εκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ασφάλειας στην Αθήνα


Εκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ασφάλειας στην Αθήνα

Διοργανώνουμε σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων προσωπικής ασφάλειας στην Αθήνα, απευθυνόμενα σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, προσωπικό ΜΚΟ, διαχειριστές μη κερδοσκοπικών φορέων και ιθύνοντες εταιρικής ασφάλειας. Τα μονοήμερα εργαστήρια προσωπικής ασφάλειας στην Αθήνα, παρέχουν εκπαίδευση σε απλά σχέδια και διαδικασίες που θα αυξήσουν την αντίληψη σας για την ασφάλεια και θα σας επιτρέψουν να προστατέψετε καλύτερα τον εαυτό σας, την οικογένεια, το σπίτι και την επιχείρηση σας.

  • Αξιολόγηση Απειλής: Η πιο σημαντική από όλες τις διαδικασίες που διεξάγονται σε επιχειρήσεις ασφαλείας. Έχει όμως διαπιστωθεί ότι στη πλειοψηφία των επιχειρήσεων ασφάλειας και εταιρειών παραβλέπονται ακόμη και οι πιο βασικές παράμετροι της Αξιολόγησης Απειλής. Μια Αξιολόγηση Απειλής καταρτίζεται προκειμένου να εντοπιστεί οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει τον πελάτη σας, την ομάδα σας και την εν γένη διεξαγόμενη επιχείρηση. Σε αυτή την ενότητα καλύπτουμε τον τρόπο σύνταξης των Αξιολογήσεων Απειλής τόσο για μεμονωμένους πελάτες όσο και για εταιρείες. Κόστος: €75.00 ευρώ, Ημερομηνία: επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες

  • Ασφάλεια Οικείας και Γραφείου: Η ασφάλεια στο σπίτι και στο γραφείο, είναι ένα θέμα που συνήθως παραμελείται. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι απλά εγκαθιστώντας μερικές κάμερες κι έχοντας προσωπικό ασφαλείας για να συναντήσει και να χαιρετήσει τους επισκέπτες είναι το μόνο που χρειάζεται, Λάθος! Σε αυτή την ενότητα καλύπτουμε τι πρέπει να εξεταστεί και πώς να σχεδιάσουμε σωστά την ασφάλεια για κατοικίες σε διεθνές περιβάλλον και επιχειρηματικές τοποθεσίες τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές. Κόστος: €75.00 ευρώ, Ημερομηνία: επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

  • Ταξιδιωτική ασφάλεια σε Διεθνές Περιβάλλον: Αυτή η ενότητα καλύπτει τον τρόπο σχεδιασμού διεθνών ταξιδιών, είτε για προσωπική αναψυχή είτε για τον προγραμματισμό τους για έναν πελάτη που θα επισκεφτεί μια τοποθεσία υψηλού κινδύνου. Υπάρχουν ένα πλήθος από παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και μπορεί να οδηγήσουν σε απροσδόκητες συνέπειες όταν ταξιδεύουμε σε διεθνές επίπεδο, εκεί είναι όπου ο ενδελεχής σχεδιασμός είναι απαραίτητος. Σε αυτή την ενότητα θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να είστε σε θέση να εντοπίσετε και να αποφύγετε τους πιθανούς κινδύνους πριν καν λάβουν χώρα! Κόστος: €75.00 ευρώ, Ημερομηνία: επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

  • Ένοπλη βία & αντιμετώπιση τρομοκρατικής επίθεσης: Δυστυχώς, πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός ότι τα περιστατικά ένοπλης βίας και οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι κομμάτι της σύγχρονης πραγματικότητας και είναι απαραίτητο όλοι να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αν εμπλακούν σε ενα τέτοιο συμβάν. Το αντίστοιχο διαδικτυακό μας μάθημα θα σας δώσει τις κρίσιμες πληροφορίες που απαιτούνται για να καταστρώσετε ένα εφαρμόσιμο σχέδιο διαχείρισης κρίσης και διαδικασίες για την οικογένεια, την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας. Κόστος: €76.00 ευρώ, Ημερομηνία: επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

  • Στρατηγικές πρόληψης απαγωγής: Σε αυτή την ενότητα εξερευνούμε τον πραγματικό κόσμο της απαγωγής για λύτρα και πώς ο υπεύθυνος ασφάλειας μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την απειλή ή ο διαπραγματευτής να χειριστεί καταστάσεις κρίσης. Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τις εταιρείες που υπόσχονται προστασία από απαγωγή για λύτρα και μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας οι εκπαιδευόμενοι θα καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας. Οι εκπαιδευόμενοι που παρακολουθούν αυτό το μάθημα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα από τα άλλα μαθήματα μας. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο, για τη συμπλήρωση του οποίου απαιτείται μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Κόστος €150.00 ευρώ, Ημερομηνία: επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.


Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να κλείσετε θέση για τη συμμετοχή σας σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά μας εργαστήρια στην Αθήνα, κάντε κλικ εδώ επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page